Egy spaniel mindennapjai

Hello! Zserbo vagyok, egy Cavalier King Charles Spaniel! Ebben a blogban rolam olvashattok torteneteket mindennapjaimrol, fenykepekkel, es nehol videokkal.... remelem jol szorakoztok..

Friss topikok

  • Zsulil: Igazán jó látni, milyen gyorsan nő! Én is figyelemmel követem az első bejegyzések óta a kis életét... (2011.04.04. 10:04) Zserbo Update!
  • cavibaba: Pár hete nézegetem ezt a gyönyörűséget. Nekem is volt valamikor cavim, ő kislány volt. Sokat sétál... (2011.04.01. 13:38) Éjjelek és nappalok
  • Manka82: nagyon cuki :) (2011.02.23. 10:00) Elmerengő
  • Manka82: :) cukkerbogyesz! (2011.02.21. 11:44) Szabadlábon, de rövid pórázon
  • uzo: gratulálok a kutyás bejegyzésekhez mi már ezeket átéltük üdv a kutyának és a gazdiknak (2011.01.30. 10:42) Első nap egyedül

Haza érkeztem

2011.01.22. 13:27 - Zserbofan

Jelentem, megerkeztem az uj otthonomba. Be kell valanom egesz uton be voltam szarva, hogy hova megyunk, de mint kiderult, ujdonsult gazdijaim jottek ertem es elvittek uj otthonomba. Tegnap elvittek harom kistesomat, így ertheto hogy kicsit be voltam ijedve, arrol nem is beszelve hogy jott egy fura fazon akit "állatorvosnak" hívnak, de maga volt egy allat!.. kaptam szurit, meg fereghajtot is, így allítolag keszen altam arra hogy elkoltozzek.

 

Termeszetesen ki voltam akadva az uj helytol: semmit nem ismertem fel, uj szagok, uj butorok.... paraztam, es nyuszítettem rendesen......

A sok stressztol hamar elfaradtam, es mivel sem enni, sem inni nem volt kedvem - ujdonsult gazdijaim unszolasa ellenere - igy eloszor Judit-gazdi oleben aludtam el, majd kesobb Vitya-gazdi labainal:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miutan az Ő laba is elmacskasodott betettek egy kosarba, ami szerintuk az uj alvohelyem lesz, de meg meglatom hogy megfelel-e nekem. Egyenlore el tudtam aludni benne:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Es csak hogy a gyurosok lassak, hogy milyen tanulekony vagyok, latva a gazdi testepíto konyvet, alvas kozben egybol Arnold pozba vagtam magam:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zserbo-a-spaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr82604914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beczl 2011.01.27. 18:56:26

Nem féltek, hogy rátámad a sárga plüsskutya? :-D


süti beállítások módosítása